chart, arrow, businessman-6164414.jpg

Στοιχεία πώλησης

 1. Μιλήστε στους πελάτες σας για τα πλεονεκτήματα της  απλής τοποθέτηση και εξηγήστε τους πως αυτό συντελεί στην ασφάλεια καθώς δεν συμβιβαζόμαστε με αναγκαστικές διελεύσεις και θέσεις των καλωδιώσεων.
 2. Δείξτε τους με τρόπο ότι οι συνδυασμός κάμερας – καταγραφικού δεν παρέχει ασφάλεια. Πως ένα καταγεγραμμένο περιστατικό δεν γυρίζει πίσω τον χρόνο και εξηγήστε τους πως οι ζημιές και η αναστάτωση δεν θα μειωθούν εάν αναπαραγάγουν ένα βίντεο προηγουμένων ημερών.
 3. Βοηθήστε τους να κατανοήσουν πως δεν είναι σε θέση πάντα να έχουν εικόνα στο κινητό τους, και ότι το σήμα 3G δεν είναι διαθέσιμο παντού. Πως δεν μπορούν να είναι υπηρέτες του κινητού τους τηλεφώνου και πως δεν έχουν την ικανότητα την εμπειρία αλλά και τα μέσα να οργανώσουν ένα κατάλληλο σχέδιο αντιμετώπισης μίας διάρρηξης.
 4. Πως δεν γίνεται να βλέπουν την εικόνα την στιγμή της παραβίασης και πως η διακοπή του ρεύματος στην οικία τους θα επηρεάσει το σύνολο του τηλεπικοινωνιακού τους εξοπλισμού.
 5. Ενημερώστε τους  πως η αστυνομία δεν μπορεί να υποστηρίξει άλλους ανεπιβεβαίωτους συναγερμούς και πως ενεργεί πραγματικά και αποτελεσματικά μόνον όταν έχει αρμονική συνεργασία με ένα κέντρο λήψης εικόνας χρησιμοποιώντας κοινή γλώσσα.
 6. Εξηγήστε τους πως η μηνιαία συνδρομή δεν είναι ‘’νταβατζηλίκι’’ και πως η υποστήριξη ενός σύγχρονου κέντρου λήψης σημάτων κοστίζει σε υποδομές και ανθρώπινο δυναμικό. Πως όταν ο πελάτης είναι σε διακοπές, σε συναντήσεις ή στον ιατρό κάποιοι αδιάκοπα εργάζονται για το δικό του συμφέρον. Πως η απλή τηλεφωνική κλήση που κάνουν οι συμβατικοί συναγερμοί δεν προσφέρει ικανά στοιχεία για αποτελεσματική αντίδραση και πως συνήθως οι πελάτες καλούν τον εγκαταστάτη για επιπλέον πληροφορίες έπειτα από ένα περιστατικό συναγερμού χάνοντας έτσι πολύτιμο χρόνο.
 7. Ακυρώστε εικασίες και εντυπώσεις που οι πελάτες πιστεύουν. Μόνο τα πραγματικά περιστατικά μπορούν αξιόπιστα να μας τροφοδοτήσουν με στατιστικά και πληροφορίες που είναι αξιοποιήσιμες. Μόνο η γνώση των ανθρώπων που συνεχώς υποστηρίζουν την ασφάλεια δύναται να έχει πραγματικό βάρος.
 8. Ρωτήστε τους την σημαντικότερη ερώτηση στον τομέα της ασφάλειας: ΠΩΣ θα αντιμετωπισθεί γρήγορα, αξιόπιστα, και αποτελεσματικά ένα περιστατικό κλοπής. Ζητήστε την εμπειρία τους από ανάλογα περιστατικά και παραθέστε την δική πραγματική γνώμη που πηγάζει από πραγματικά δεδομένα.
 9. Μην αφήνετε τίποτα να περάσει αδιευκρίνιστο. Να είστε άμεσοι, σκληροί και απόλυτοι όταν διαχειρίζεστε θέματα ασφαλείας του πελάτη. Να λέτε με θάρρος την άποψη σας που έχει βαρύτητα και σημασία. Ο πελάτης δεν είναι ο επαγγελματίας στην ασφάλεια. Εάν ήταν δεν θα μας καλούσε σε συνάντηση.
 10. Να είστε σκληροί με την οικονομική σας συμπεριφορά. Μία χαλαρή στάση δεν σημαίνει  επιτυχημένη πώληση ή αποτελεσματική συνεργασία.
 11. Και τελικά αυτό που έχει σημασία είναι να είστε αλλά και να δείχνεται σίγουροι για το αποτέλεσμα της δουλείας σας. Το κόστος δεν είναι πάντα το ζητούμενο εάν πρώτα δεν λυθούν τα βασικά θέματα της ασφάλειας. Και αυτό είναι σημαντικό. Μην μπείτε στην διαδικασία να μιλήσετε για οικονομικά θέματα εάν δεν πάρετε πρώτα την θετική αποδοχή των απόψεών σας από τον πελάτη.

Email
LinkedIn
Facebook

Εγγράψου στο newsletter