Warning: Undefined array key "options" in /home/ergoalarm/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 192

Το πρώτο πλήρως ασύρματο και αυτόνομο σύστημα ασφαλείας με video.

Χωρίς ανάγκη ηλεκτρικής τροφοδοσίας και internet.

Στο NEVELUS AERO υπάγεται μία πλήρη σειρά ασυρμάτων συσκευών,ικανών να καλύψουν κάθε ανάγκη για ασφάλεια. Επιπλέον το σύστημα είναι επεκτάσιμο και αναβαθμίσιμο για την κάλυψη μελλοντικών απαιτήσεων. Όλες οι συσκευές είναι συμβατές μεταξύ τους κάτι που κάνει το σύστημα ευέλικτο και οικονομικό.

Ασύρματο

Πλήρως ασύρματο σύστημα ασφαλείας.

Χωρίς ανάγκη τροφοδοσίας

Λειτουργεί με μπαταρίες καθιστόντας το πλήρες αυτόνομο

Φύλαξη από τη πρώτη μέρα!

Χάρη στις καινοτόμες λύσεις μας, η περιουσία σας ασφαλίζεται άμεσα

Ανθεκτικό

Ειδικά σχεδιασμένο να αντέχει σε αντίξοες συνθήκες

Το σύγχρονο δόγμα της ασφάλειας

Όπως σε όλο τον κόσμο έτσι και στην Ελλάδα το νέο δόγμα της ασφάλειας κατακτά την αγορά. Η έγκαιρη προειδοποίηση και η οπτική ενός συστήματος ασφαλείας.
νται σήμερα. Ταυτόχρονα δίνουμε μέγιστη σημασία στα τρία κύρια τεχνικά συστατικά της επιτυχίας.

1. Ισχυρή ανίχνευση

2. Αξιόπιστη μετάδοση

3. Αποτελεσματική αντιμετόπιση

Τρόπος λειτουργίας

Αιχμή της τεχνολογίας & ανθρώπινη αξιολόγηση MAZI

Βήμα 1

ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ

Μόλις ανιχνευθεί κίνηση
γίνεται λήψη βίντεο 12 δευτερολέπτων
και ενεργοποιείται η σειρήνα

Βήμα 2

ΑΠΟΣΤΟΛΗ VIDEO

Το βίντεο αποστέλλεται
στο κέντρο λήψης σημάτων μέσω
δικτύου GSM - GPRS.

Βήμα 3

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Ο χειριστής κονσόλας αξιολογεί
τo συμβάν και ενημερώνει την αστυνομία
και τον υπεύθυνο ασφαλείας μόνο σε
περίπτωση πραγματικής παραβίασης

Βήμα 4

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

Εφόσον υπάρχει επιβεβαιωμένη εισβολή,
παρεμβαίνουν οι αρχές και καταστέλλεται
το περιστατικό.

Εφαρμογές

Ασύρματη εγκατάσταση για την καλύτερη επιλογή των σημείων τοποθέτησης

ΕΡΓΟΤΑΞΙΑ

Προστατέψτε τα εργοτάξιά σας από απώλειες και ανεπιθύμητη πρόσβαση με αξιόπιστα συστήματα ασφαλείας.

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΠΑΡΚΑ

Εξασφαλίστε ασφαλές περιβάλλον για τα φωτοβολταϊκά πάρκα σας και προστατέψτε την επένδυσή σας από απειλές.

ΑΚΙΝΗΤΑ

Προστατέψτε τα σπίτια σας με ολοκληρωμένες λύσεις ασφαλείας.

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Εξασφαλίστε ασφαλή πλοήγηση και προστασία για τα πλοία σας με σύγχρονα συστήματα ασφαλείας.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Προσαρμοσμένες λύσεις ασφαλείας για τις επιχειρήσεις σας, προστατεύοντας την ασφάλεια και την εμπιστοσύνη των πελατών σας.

ΚΕΡΑΙΕΣ

Προστατέψτε τις κεραίες σας από κλοπές και ανεπιθύμητες παρεμβάσεις με εξειδικευμένα συστήματα ασφαλείας.

ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ

Παρακολουθήστε την ασφάλεια των μελισσιών σας και προστατέψτε τις από κλοπές και απειλές με αποτελεσματικά συστήματα προστασίας.

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

Διατηρήστε την ασφάλεια και την ακεραιότητα των αρχαιολογικών χώρων με εξειδικευμένα συστήματα παρακολούθησης και πρόληψης κλοπών.

ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ

Προστατέψτε την ασφάλεια και την ειρήνη των εκκλησιών με προηγμένες λύσεις ασφαλείας και παρακολούθησης.

FAQ

Γιατί κατασκευάστηκε το Nevelus Aero;

Το σύστημα κατασκευάστηκε για να καλύψει την σημαντικότερη αδυναμία των συμβατικών συστημάτων ασφαλείας που είναι η έλλειψη δυνατότητας οπτικής επιβεβαίωσης.

Τι είναι το σύστημα Nevelus Aero;

Είναι ένα πλήρως ασύρματο σύστημα ασφαλείας με δυνατότητα μετάδοσης video από το σημείο της παραβίασης

Χρειάζεται τηλεφωνική γραμμή ή γραμμή ADSL;

Όχι, το Nevelus Aero χρησιμοποιεί το δίκτυο GPRS που υπάρχει κάλυψη κινητής τηλεφωνίας.

 

Είναι επιβλαβές για την υγεία;

Όχι. Το σύστημα λειτουργεί μόνο όταν απουσιάζεται από το σπίτι και μόνο εφόσον ανιχνεύσει κίνηση. Σε άλλη περίπτωση δεν εκπέμπει καμία ακτινοβολία. Η μπαταρίες που διαθέτει διαρκούν έως 4 χρόνια όταν αντίστοιχες μπαταρίες στο κινητό μας διαρκούν 1 ημέρα και μάλιστα με χρήση άμεση στο σώμα μας.

Μπορεί η κάμερα του συστήματος να παρακολουθεί χωρίς να το ξέρουμε;

Όχι. Η κάμερα ενεργοποιείται μόνο και εφόσον το σύστημα είναι σε κατάσταση συναγερμού. Σε οποιαδήποτε άλλη στιγμή το σύστημα δεν είναι σε θέση να μεταφέρει εικόνα.

Μπορώ να έχω εικόνα στο κινητό μου ή σε άλλο υπολογιστή;

Ναι . Αρχικά το σύστημα μπορεί να μεταδώσει εικόνα μόνο σε συγκεκριμένο σημείο όπου υπάρχει εγκατεστημένη εφαρμογή και ειδικός εξοπλισμός. Αφού το video αποσυμπιεστεί και αποκρυπτογραφηθεί μπορεί να προωθηθεί με email σε κινητό τηλέφωνο ή ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Μπορεί κάποιος να υποκλέψει τα ασύρματα Video;

Πρακτικά είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Το σύστημα έχει κρυπτογράφηση στρατιωτικού επιπέδου. Επιπλέον η μετάδοση διαρκεί κάποια δευτερόλεπτα, κάτι που δεν επιτρέπει καν το συντονισμό του εξοπλισμού υποκλοπής.

Γιατί η τιμή είναι τόσο χαμηλή;

Το Nevelus Aero χρησιμοποιεί ένα διαφορετικό τρόπο διανομής. Ενώ στις περισσότερες εταιρείες υπάρχει αποθήκη Ευρώπης-εθνικός εισαγωγέας- χονδρέμπορος εγκαταστάτης, στην περίπτωση μας η αγορά γίνεται απευθείας από το εργοστάσιο στην εγκαταστάτρια εταιρεία. Κατά συνέπεια ακολουθούνται δύο στάδια λιγότερα με ότι αυτό συνεπάγεται σε οικονομικό όφελος.

Ποιό το πλεονέκτημα του Nevelus Aero από μία απλή κάμερα με καταγραφικό

Στην πραγματικότητα είναι πολλά τα πλεονεκτήματα.

Βασικό είναι ότι το σύστημα δεν εξαρτάται από γραμμή ADSL η οποία είναι πολλές φορές ασταθής και αναξιόπιστη. Επιπλέον το σύστημα δεν εξαρτάται από τροφοδοσία ρεύματος έτσι ώστε να είναι εκτεθειμένο σε διακοπές. Μετρώντας αυτά τα δεδομένα μπορούμε να αντιληφθούμε ότι εάν σε κάποιον χώρο διακοπεί το τηλέφωνο δεν έχουμε επικοινωνία αλλά και εάν διακοπεί η τροφοδοσία πάλι δημιουργούνται προβλήματα διότι δεν λειτουργεί ο τηλεπικοινωνιακός εξοπλισμός.

Που έχει εφαρμογές το σύστημα Nevelus Aero;

ΠΑΝΤΟΥ!  Κάθε εγκατάσταση ασφαλείας συμπεριφέρεται καλύτερα όταν διαθέτει σύστημα Nevelus Aero. Με την οπτική επιβεβαίωση μπορούμε να καλύψουμε κάθε ανάγκη ασφαλείας, εσωτερική και εξωτερική.

Το σύστημα έχει δοκιμασθεί αρκετά

Μέχρι σήμερα έχουν τοποθετηθεί με επιτυχία πάνω από 250.000 συστήματα τα οποία ανταποκρίνονται χωρίς προβλήματα στις απαιτήσεις των πελατών τους.

Το Nevelus Aero είναι σήμερα το πρώτο με διαφορά σε πωλήσεις σύστημα ασφαλείας με επιβεβαίωση. Τα υπόλοιπα συστήματα απαιτούν σταθερή τηλεφωνική γραμμή ή γραμμή ADSL.

Γιατί η αστυνομία ανταποκρίνεται διαφορετικά με το Nevelus Aero;

Μια παραβίαση με καταγεγραμμένο Video αντιμετωπίζεται σαν έγκλημα σε εξέλιξη και όχι σαν ένας ακόμη υπό αμφισβήτηση συναγερμός

Έχω τοποθετήσει ήδη ένα σύστημα ασφαλείας. Θα μείνει αναξιοποίητο;

Όχι! Η Nevelus Aero έχει προβλέψει αυτήν την περίπτωση και έχει κατασκευάσει το σύστημα XPANDER. Συνδέεται με ΟΛΑ τα συστήματα ασφαλείας και μεταδίδει εικόνες και Video την ώρα του συναγερμού.

Κατασκευάζω ένα δημόσιο έργο το οποίο θέλω να προστατεύσω. To σήμα στην συγκεκριμένη περιοχή δεν είναι καλό. Μπορεί το σύστημα να με καλύψει;

Η Nevelus Aero διαθέτει εναλλακτικά και εξωτερική κεραία υψηλής απολαβής. Αυτό σημαίνει ότι εάν το κινητό τηλέφωνο έχει έστω και μία γραμμή σήματος το Nevelus Aero μπορεί να επικοινωνήσει.

Γιατί πρέπει να είμαι συνδρομητής σε εταιρεία security;

Το σύστημα κατασκευάστηκε με ιδιαίτερη σημασία την αποφυγή της ενόχλησης του ιδιοκτήτη και την παύση της άσκοπης μετακίνησης των αστυνομικών αρχών. Επειδή ένα κινητό τηλέφωνο δεν είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις υψηλές τεχνικές απαιτήσεις της Nevelus Aero το μόνο που μπορεί να αξιοποιήσει είναι μία απλή τηλεφωνική κλήση. Με αυτόν όμως τον τρόπο ακυρώνουμε την υπέροχη λειτουργία της οπτικής επιβεβαίωσης.

Έχω ακούσει ότι τα ασύρματα συστήματα είναι λιγότερο αξιόπιστα και ότι παραβιάζονται πιο εύκολα.

Αυτή η άποψη έχει ακουστεί και έχει εφαρμογή σε πολλά συστήματα κυρίως ερασιτεχνικού τύπου. Το σύστημα της Nevelus Aero έχει διαβάθμιση ασφαλείας Grade 2 η οποία είναι η διαβάθμιση των συστημάτων που έχουν σήμερα σχεδόν όλες οι τράπεζες στην Ελλάδα..

Πως ξέρω ότι το σύστημά μου λειτουργεί καλά και χωρίς προβλήματα;

Εύκολα. Μία φορά την εβδομάδα κάνετε μία δοκιμή συναγερμού με προηγούμενη συνεννόηση με το Κέντρο Λήψης. Επιπλέον το σύστημα κάθε  8 λεπτά ελέγχει την παρουσία των ασυρμάτων συσκευών και την σωστή συμπεριφορά τους.

Μήπως ένα τόσο εξελιγμένο και ασφαλές σύστημα είναι περίπλοκο στην χρήση του;

ΟΧΙ. Με μεγάλη άνεση το σύστημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κάθε χειριστή οποιασδήποτε ηλικίας και εξοικείωσης.

Κατασκευάζω μία κατοικία σε περιοχή όπου υπάρχει πρόβλημα με κλοπές σε εργοτάξια. Πως μπορώ να απολαμβάνω την ασφάλεια του Nevelus Aero χωρίς να πρέπει να πληρώσω ένα επιπλέον σύστημα;

Η εταιρεία μας εφόσον την έχετε επιλέξει μπορεί να σας προμηθεύσει σύστημα προστασίας εργοταξίου με σχεδόν μηδαμινό κόστος κτήσης. Έτσι η προστασία της περιουσία σας ξεκινά άμεσα από την ημέρα της θεμελίωσης χωρίς το βαρύ άγχος του εκτεθειμένου εξοπλισμού.

Εγκαθιστώντας σύστημα Nevelus Aero είμαι 100% σίγουρος ότι δεν θα κλέψουν την περιουσία μου;

Την φυσική παρουσία παραβάτη στον χώρο μπορεί πραγματικά να σταματήσει η αστυνομία ή κάποιο άλλο ειδικό τμήμα. Το σύστημα μας ενημερώνει για την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ή ΟΧΙ παρουσία ανθρώπου στον χώρο μας. Εάν δεν υπάρξει κινητοποίηση των αρμοδίων αρχών είναι πέρα από τις τεχνικές δυνατότητες του συστήματος.

Δεν ξέρω εάν πρέπει να τοποθετήσω κάμερες στον χώρο μου ή σύστημα της Nevelus Aero. Ποια είναι τελικά η καλύτερη επιλογή;

Η επιλογή του κατάλληλου εξοπλισμού δεν απαντάται μονολεκτικά. Η υποστήριξη συστήματος καμερών με τον σωστό τρόπο αποτελεί ένα δύσκολο τεχνικό εγχείρημα. Υπάρχουν προβλήματα στην διακοπή ρεύματος, στην γραμμή ADSL, στην ασφάλεια της καλωδίωσης και γενικότερα στην συνολική δομή τους συστήματος. Με την Nevelus Aero είναι πολύ σαφές και εύκολο να έχουμε ένα πολύ αξιόπιστο σύστημα ασφαλείας το οποίο τοποθετείτε σε κάθε σημείο του κτηρίου χωρίς συμβιβασμούς και υποχωρήσεις. Σε κάθε περίπτωση είμαστε κοντά σας για κάθε πληροφορία που θα χρειαστείτε.

ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ

Άμεση και έμπιστη ενημέρωση 24/7

Η Δικλείδα είναι εξειδικευμένη εταιρία που αναλαμβάνει τη λήψη συναγερμών, την αξιολόγησή τους και την άμεση ενημέρωση των αρμόδιων αρχών, όπως η αστυνομία. Με τη χρήση προηγμένων τεχνολογιών και την εξειδίκευση του εξειδικευμένου μας προσωπικού, εξασφαλίζουμε υψηλή αξιοπιστία και ασφάλεια στην προστασία των αγαθών και των ανθρώπων σας.