Ασφάλεια

ΕΝΕΡΓΩΝ ΑKINHTΩΝ

Το μεγαλύτερο πρόβλημα κλοπής κατοικιών συναντάται σε περιοχές όπου δεν υπάρχει παρουσία περαστικών, όσο και σε απομονωμένες περιοχές.

0 +

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΑ ΑΚΙΝΗΤΑ

0 +

ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

> 0 +

ΔΙΕΥΘΕΤΗΜΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

Φύλαξη Parking

Μαγνητικές επαφές

Ανιχνευτής κίνησης

Πυρανίχνευση

CCTV

Live Streaming

ΛΥΣΕΙΣ

NEVELUS AERO

Η λύση για κάθε ανάγκη

Η πιό λειτουργική και οριστική λύση για την ασφάλεια ακινήτων. Απόλυτα ασύρματο σύστημα ασφαλείας χωρίς καμία εξωτερική πηγή τροφοδοσίας ή τηλεφωνικής γραμμής, που ενημερώνει άμεσα και με ακρίβεια για εισβολείς

SMART CCTV

Η νέα εποχή στην ανίχνευση

Απολαύστε την ασφάλεια που παρέχουν οι υπερσύγχρονοι ανιχνευτές, οι θερμικές κάμερες και το live streaming εγκαθηστόντας το σύστημα smart cctv στον χώρο σας.

ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ

Άμεση και έμπιστη ενημέρωση 24/7

Η Δικλείδα αποτελεί επιχειρησιακό και ανεξάρτητο τμήμα της ErgoAlarm Defense και λειτουργεί ως 24/7 κέντρο λήψης σημάτων και συναγερμών.

Η Δικλείδα αξιολογεί και διαχειρίζεται τους εισερχόμενους συναγερμούς και ενημερώνει σε πραγματικό χρόνο αυτό που έχει συμφωνηθεί με το πελάτη ενδεικτικά όπως, τις αρμόδιες αρχές, ιδιωτικές εταιρείες άμεσης επέμβασης κτλ.

Η Δικλείδα επανδρώνεται και λειτουργεί από προσωπικό που επιλέγεται με αυστηρές διαδικασίες σύμφωνα με τα ISO της εταιρείας και εκπαιδεύεται για μεγάλο χρονικό διάστημα από πιστοποιημένους χειριστές πριν κληθεί να αναλάβει υπηρεσία.

Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται απόλυτα ο πελάτης, καθόσον η εταιρεία προσφέρει την απόλυτη εξειδίκευση στο αντικείμενο της φύλαξης και προστασίας περιουσίας.

ΛΥΣΕΙΣ