Warning: Undefined array key "options" in /home/ergoalarm/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 192

Ασφάλεια

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΠΑΡΚΩΝ

Η προστασία των Φ/Β σταθμών αποτεμεί μείζον θέμα και σοβαρή πρόκληση στον τομέα της ασφάλειας περιουσίας. Απασχολεί όχι μόνο τους κατασκευαστές και τους επενδυτές αλλά και τις εταιρείες που θα κληθούν να εγκαθιστούν συστήματα ασφαλείας. Οι κλοπές και οι βανδαλισμοί σε αυτούς τους χώρους -ειδικά αυτοί που βρίσκονται σε απομονωμένες περιοχές- αποτελούν σχεδόν καθημερινό φαινόμενο και οι φθορές που δημιουργούνται προκαλούν σημαντική απώλεια εσόδων.

0 +

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΠΑΡΚΑ

0 +

ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

> 0

ΗΜΕΡΙΣΙΟΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ

Φύλαξη Οικίσκου

Περιμετρική φύλαξη

Ανιχνευτής κίνησης με
video οπτικής επιβεβαίωσης

Φύλαξη μετασχηματιστή ρεύματος

IP Cameras

Live Streaming

Γιατί ErgoAlarm;

Τεχνογνωσία και πιστοποίηση

Φύλαξη από τη πρώτη μέρα!

Διαθέτουμε εφαρμοσμένες λύσεις για την ασφάλεια του έργου από το στάδιο του εργοταξίου

Πολυετής εμπειρία

Τεχνογνωσία στη φύλαξη σταθμών παραγωγής ενέργειας από το 2008

Εγγυημένη λειτουργική λύση

Ολοκληρωμένες λύσεις μελέτης- εγκατάστασης-συντήρησης-διαχείρισης συναγερμών.

Στάδια εφαρμογής

ΛΥΣΕΙΣ

NEVELUS AERO

Η λύση για κάθε ανάγκη

Λειτουργική και οριστική λύση από το στάδιο του εργοταξίου μέχρι την ολοκλήρωση του κύκλου ζωής του Φ/Β σταθμού. Απόλυτα ασύρματο σύστημα ασφαλείας χωρίς καμία εξωτερική πηγή τροφοδοσίας ή τηλεφωνικής γραμμής, που ενημερώνει άμεσα και με ακρίβεια για εισβολείς

Νηματοπαγίδα

Έμπιστη περιμετρική φύλαξη

Η Nevelus Security Labs εξέλιξε και κατοχύρωσε τη σειρά συνθετικών ινών υψηλών τεχνικών προδιαγραφών, με σκοπό την φύλαξη περιουσίας και την προστασία από κακόβουλες ενέργειες όπως η καταστροφή μέρους των περιφράξεων των Φ/Β πάρκων για την κλοπή εμπορικά εκμεταλλεύσιμων μετάλλων του υπάρχοντος εξοπλισμού.

Περιμετρική προστασία με οπτική ίνα

Αποτελεσματική ασφάλεια επί της περίφραξης

Μοναδικό στο είδος του, δεν παράγει ανεπιθύμητους  συναγερμούς προερχόμενους από δυνατό αέρα, δόνηση της περίφραξης, βροχή, ομίχλη ή σκόνη

TOWER BEAMS

Φωτοηλεκτρική ανίχνευση

Ο πύργος υπέρυθρης δέσμης διπλής όψης (360º) PT είναι μια ιδανική λύση για την προστασία των περιμέτρων διατηρώντας την ίδια γραμμή υπέρυθρων ή ύψος (για μεγάλες αποστάσεις) ή δύο διαφορετικές κατευθύνσεις. Καθώς μπορούν να στερεωθούν πλάτη με πλάτη, διασφαλίζεται η συνέχεια χωρίς να χρειάζεται να αντιμετωπίζετε διαφορετικά ύψη, όπως συμβαίνει με τους πύργους υπέρυθρων μονής όψης (180°).

SMART CCTV

Η νέα εποχή στην ανίχνευση

Απολαύστε την ασφάλεια που παρέχουν οι υπερσύγχρονοι ανιχνευτές, οι θερμικές κάμερες και το live streaming εγκαθηστόντας το σύστημα smart cctv στον χώρο σας.

EXPLORER BUS

Άμεση και έμπιστη ενημέρωση 24/7

Σημαντικό πλεονέκτημα των EXPLORER BUS είναι το γεγονός ότι εκτός από το κτήριο προστατεύονται  απόλυτα τα οχήματα, τα εμπορεύματα και οι πρώτες ύλες που βρίσκονται στον αύλαιο χώρο, και συχνά αποτελούν τον κύριο στόχο.

ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ

Άμεση και έμπιστη ενημέρωση 24/7

Η Δικλείδα αποτελεί επιχειρησιακό και ανεξάρτητο τμήμα της ErgoAlarm Defense και λειτουργεί ως 24/7 κέντρο λήψης σημάτων και συναγερμών.

Η Δικλείδα αξιολογεί και διαχειρίζεται τους εισερχόμενους συναγερμούς και ενημερώνει σε πραγματικό χρόνο αυτό που έχει συμφωνηθεί με το πελάτη ενδεικτικά όπως, τις αρμόδιες αρχές, ιδιωτικές εταιρείες άμεσης επέμβασης κτλ.

Η Δικλείδα επανδρώνεται και λειτουργεί από προσωπικό που επιλέγεται με αυστηρές διαδικασίες σύμφωνα με τα ISO της εταιρείας και εκπαιδεύεται για μεγάλο χρονικό διάστημα από πιστοποιημένους χειριστές πριν κληθεί να αναλάβει υπηρεσία.

Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται απόλυτα ο πελάτης, καθόσον η εταιρεία προσφέρει την απόλυτη εξειδίκευση στο αντικείμενο της φύλαξης και προστασίας περιουσίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ