Ιστορικό
Η ErgoAlarm Defense E.E. ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 2002 ως ατομική επιχείρηση με τον διακριτικό τίτλο ErgoAlarm και με αντικείμενο τις Υπηρεσίες Φύλαξης και Ασφάλειας, καθώς και Εγκατάστασης και Συντήρησης Συστημάτων Ασφάλειας αλλά και το σύνολο των αυτοματισμών ενός σύγχρονου κτηρίου.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα από την έναρξη της λειτουργίας της πέτυχε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του συνεχώς αυξανόμενου πελατολογίου της, με αποτέλεσμα να έχει αναλάβει πολύ μεγάλα και σημαντικά έργα στον τομέα Φύλαξης και Ασφάλειας τα οποία θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας.

Το 2021 δημιουργείται η Η ErgoAlarm Defense E.E. με επιπλέον αντικείμενο τη κατασκευή προϊόντων και την παροχή υπηρεσιών στην αμυντική βιομηχανία. Απο το ξεκίνημα μας επενδύουμε συνεχώς στην απόκτηση, ενσωμάτωση και επικαιροποίηση τεχνογνωσίας, σε συνδυασμό με την άρτια οργάνωση και υποδομή, το άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό και την αξιοποίηση των δυνατοτήτων καινοτόμων τεχνολογικών λύσεων.

Ως επιστέγασμα αυτών των προσπαθειών, τα τελευταία χρόνια η Η ErgoAlarm Defense E.E. διατηρεί μία εξόχως σημαντική θέση στην αγορά ασφάλειας, αναπτύσσοντας πρωτοποριακά προϊόντα και «χτίζοντας» την φήμη της πάνω στην αξιοπιστία, στην καινοτομία, στην ποιότητα και στην αξία των υπηρεσιών της. Εάν θέλετε και εσείς να γίνεται μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας, επικοινωνίστε μαζί μας. Σύντομα ένας συνεργάτης μας, θα αναλάβει να έρθει σε επικοινωνία μαζί σας, για να συζητήσει κάθε ζήτημα που αφορά την τεχνική και φυσική σας ασφάλεια.
Στόχος - Όραμα
Στόχος μας στην ErgoAlarm Defense είναι η επιτυχία σε κάθε πεδίο δράσης. Η αποτελεσματικότητα είναι ο βασικός γνώμονας λειτουργίας της επιχείρησης μας. Ζητάμε πάντα το καλύτερο και αυτό προσπαθούμε να επιτύχουμε σε κάθε έκφανση της επαγγελματικής μας δραστηριότητας.

Προσπαθούμε να παρέχουμε πάντα:

• Μέριμνα για το σχεδιασμό ολοκληρωμένων λύσεων συστημάτων ασφάλειας της ζωής και της περιουσίας, ώστε να εξασφαλίζεται η ιδανικότερη ασφάλεια των πελατών και η αποτελεσματικότερη προστασία της περιουσίας τους.
Προσπάθεια για την ταχύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη και τη μεγιστοποίηση του αισθήματος ασφάλειας του ίδιου, της οικογένειάς του, της επιχείρησής του.
Αποτελεσματικότητα για την ορθή και συνεχή λειτουργία των συστημάτων που εγκαταστάθηκαν, βάσει των εργοστασιακών προδιαγραφών τους.
Σημασία για τη συνεχή παρακολούθηση των εγκαταστημένων συστημάτων συναγερμού από Κέντρο Λήψεως Σημάτων και για την αποτελεσματική διαχείριση τόσο των σημάτων έκτακτης ανάγκης όσο και των λειτουργικών και των επικοινωνιακών προβλημάτων του συναγερμού.
Οι αξίες μας
Aκεραιότητα: Η επαγγελματική ηθική, η δικαιοσύνη, η ειλικρίνεια, η διαφάνεια είναι για εμάς αξίες εξίσου σημαντικές με την επιτυχία. Στο τέλος κάθε ημέρας, θέλουμε να είμαστε υπερήφανοι, όχι μόνο για τους στόχους που πετύχαμε, αλλά και για τον τρόπο που τους πετύχαμε.

Καινοτομία: Πιστεύουμε πως μόνο εάν σκεφτόμαστε έξω και πέρα από τα καθιερωμένα, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά. Πριν από κάθε μας επαγγελματικό βήμα, σκεφτόμαστε τους νέους δρόμους που μπορούμε να ανακαλύψουμε, ώστε να προσφέρουμε πραγματική αξία στην ιατρική κοινότητα, τους ασθενείς και τις οικογένειές τους.

Δέσμευση στην Αριστεία: Στοχεύουμε πάντα ψηλά και απαιτούμε το καλύτερο, κατ’ αρχήν από εμάς τους ίδιους, αλλά και από τους συνεργάτες μας. Η επιτυχία δεν μας εφησυχάζει. Για οτιδήποτε κάνουμε, ρωτάμε πάντα τους εαυτούς μας αν υπάρχει τρόπος να γίνει καλύτερα και τον ακολουθούμε.

Σεβασμός στην ανθρώπινη ζωή: Μας καθοδηγεί η δέσμευσή μας να υπηρετούμε με τη δουλειά μας τον άνθρωπο και τη ζωή. Να προσφέρουμε στην ιατρική κοινότητα και τους ασθενείς τις πιο σύγχρονες θεραπείες. Να παρέχουμε στους εργαζομένους μας την ασφάλεια, την αναγνώριση και την προοπτική που τους αξίζει. Να δίνουμε πίσω στην κοινωνία, για να κάνουμε καλύτερη τη ζωή εκείνων που το έχουν περισσότερο ανάγκη. Αποτελεσματικότητα με προτεραιότητα την Ασφάλεια Δεχόμαστε δύσκολες προκλήσεις και προσηλωνόμαστε στην επίτευξη των στόχων μας, αλλά πάντα εξασφαλίζουμε την ασφάλεια σε κάιθε περίπτωση

Αδιάκοπος Αγώνας των Ανθρώπων μας για Ανταγωνιστικότητα Η προσπάθειά μας να είμαστε ανταγωνιστικοί είναι συνεχής και βασίζεται στην τεχνογνωσία, τις δεξιότητες, την αφοσίωση των ανθρώπων μας και τις συνεχείς επενδύσεις για εκσυγχρονισμούς

Σεβασμός και σημαντικός Ρόλος για κάθε Εργαζόμενο Σεβόμαστε τον εργαζόμενο, αναπτύσσουμε τις ικανότητες του, του παρέχουμε την επικοινωνία και όλα τα εφόδια που χρειάζεται και τον ενδυναμώνουμε στον ρόλο του, σε όλες τις θέσεις εργασίας της οργάνωσης

Δύο Παράγοντες επιτυχίας: και Ομαδικότητα και Αριστεία Πετυχαίνουμε αποτελέσματα που αρχικά φαίνονται ακατόρθωτα, δουλεύοντας ομαδικά. Παράλληλα όμως, αναγνωρίζουμε την αριστεία σε ατομικό επίπεδο και την αξιοποιούμε

Συνεχής Πρόοδος από Όλους σε Όλα όσα κάνουμε Η συνεχής πρόοδος είναι αναπόσπαστο κομμάτι του ρόλου μας, παράλληλα με την εκτέλεση της τρέχουσας δουλειάς μας. Κάθε εργαζόμενος ξέρει καλά τη δουλειά του, έχει ιδέες για να τη βελτιώσει και αναγνώριση όταν καλές ιδέες του υλοποιούνται.
Στρατηγικός Στόχος
Στρατηγικός στόχος της εταιρείας μας μας είναι η καθιέρωσή μας σε ηγετική θέση στο χώρο της παροχής έξυπνων υπηρεσιών ασφάλειας και προστασίας. Είναι γνωστό ότι η ασφάλεια αποτελεί πλέον βασική παράμετρο και πυλώνα ανάπτυξης. Η σύγχρονη πραγματικότητα χαρακτηρίζεται από ραγδαίες εξελίξεις σε όλα τα επιχειρηματικά μέτωπα, εμφανίζει έντονα διεθνοποιημένο χαρακτήρα και αποτελεί για τους επαγγελματίες του χώρου ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον με ιδιαίτερες προκλήσεις, αλλά, παράλληλα, δημιουργώντας και νέες προοπτικές και ευκαιρίες.
Ταυτόχρονα, με ταχείς ρυθμούς αυξάνονται και οι απαιτήσεις της αγοράς σε επαγγελματικές ικανότητες, αλλά και προσωπικές αρετές, που να αξιοποιούνται και να συνδυάζονται κατάλληλα, με στόχο την ανάπτυξη προσωπικοτήτων που να διακρίνονται τόσο από ευρεία επαγγελματική και τεχνική κατάρτιση όσο και από διοικητικές ικανότητες. Η αξιοποίηση των δυνατοτήτων της τεχνολογίας ασφάλειας, που υποστηρίζουν την ανθρώπινη δράση, είναι για εμάς βασική επιδίωξη.
Σχεδιάζοντας το μέλλον για την ασφάλειά σας …
Ρίχνοντας την ματιά μας στο μέλλον, με γνώμονα την μέγιστη ασφάλεια αλλά και τις ανάγκες που προκύπτουν στον σύγχρονο κόσμο που ζούμε, δημιουργούμε νέες ιδέες για την προστασία της περιουσίας και την βελτίωση της ζωής μας.

H ErgoAlarm Defense σχεδιάζει, προτείνει και εφαρμόζει στον χώρο σας την ασφάλεια, την αισθητική και τις λύσεις που ταιριάζουν σε εσάς, την δουλειά σας αλλά και την οικογένειά σας.

Με όπλα την εμπειρία, την τεχνογνωσία, τα προϊόντα και τις σύγχρονες τεχνικές που εφαρμόζουμε για την ασφάλειά σας, μπορούμε με σιγουριά να σας κοιτάμε στα μάτια.
Previous slide
Next slide

Εμπειρία ετών

Δίπλα σας από το 2000 κάνουμε την ζωή σας ασφαλέστερη

Τεχνική υποστήριξη

Πάντα στην αιχμή της τεχνολογίας, παρέχοντας τεχνική υποστήριξη

Κέντρο λήψης σημάτων

Σε συνεργασία με τη Δικλείδα παρέχουμε την πιο ολοκληρωμένη λύση ασφαλείας

Πελατολόγιο

Στο πελατολόγιο της εταιρείας συγκαταλέγονται πελάτες από πολλές κατηγορίες επαγγελμάτων.

ΜΕΛΟΣ Σ.Ε.Π.Κ.Υ.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

Ο ΣΕΚΠΥ είναι ένας μη-κερδοσκοπικός οργανισμός που έχει ως βασικό στόχο του αφενός την υποστήριξη και προώθηση των συμφερόντων των μελών του, και αφετέρου την ανάπτυξη της τοπικής αμυντικής βιομηχανίας ώστε να καλύψει τις εσωτερικές και διεθνείς ανάγκες, προκειμένου να μειωθεί το μεγάλο εθνικό έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου στον τομέα των αμυντικών εξοπλισμών.

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ Ε.Κ.Ε.Μ.Σ

ΕΙΔΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΜΟΝΑΔΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ

Αποστολή του Ε.Κ.Ε.Μ.Σ. είναι η οργάνωση υπηρεσιών και η εξασφάλιση των προϋποθέσεων για την εξυπηρέτηση των Μονάδων του Στρατού Ξηράς καθώς και των βιοτικών και άλλων αναγκών του Στρατιωτικού και Πολιτικού Προσωπικού του Στρατού Ξηράς (εν ενεργεία και αποστρατεία), με κεφάλαια εκτός Κρατικού Π/Υ.

ΜΕΛΟΣ Σ.Ε.Ε.Α.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Επιχειρήσεων Ασφαλείας ιδρύθηκε το Μάιο του 1996 με 204 ιδρυτικά μέλη.

Είναι το νόμιμο Πανελλαδικό συνδικαλιστικό όργανο του κλάδου.

Αποτελεί την πολυπληθέστερη οργανωμένη παρουσία στο κλαδικό γίγνεσθαι με μέλη του μεγάλες και μικρές εταιρείες, με αντικείμενο δραστηριότητάς τους την κατασκευή, εμπορία, συντήρηση, εγκατάσταση, μελέτη συστημάτων ασφαλείας γενικά ή την παροχή υπηρεσιών ασφαλείας.

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΤΟΥ NCI

NATO COMMUNICATIONS AND INFORMATION AGENCY

Ο Οργανισμός παρέχει τεχνολογία C4ISR (Command, Control, Communications, and Computers, Intelligence, Surveillance and Reconnaissance, ανατρέξτε στην ορολογία Command and Control), συμπεριλαμβανομένης της άμυνας στον κυβερνοχώρο και της πυραυλικής άμυνας.